Vizos - greitai, kokybiškai, nebrangiai. Vilniuje +370 5 2461651, +370 5 2461650; Kaune  +370 37 244036; Klaipėdoje +370 46 390848

KINIJOS TURISTINĖS VIZOS LR PILIEČIAMS

VIZOS TIPAS/FORMINIMO TERMINAS                                    7-8 d.d.         2-4 d.d

1 - kartinė turistinė iki 90 d. (Šalyje galima išbūti iki 30 d.)        110 €          140 €

2 - kartinė turistinė iki 180 d. (Šalyje galima išbūti 2x30 d.)       120 €          150 €

 

KINIJOS VERSLO VIZOS LR PILIEČIAMS

VIZOS TIPAS/FORMINIMO TERMINAS                                                           7-8 d.d.           2-4 d.d**

Daugkartinė verslo 6 mėn (Vienu įvažiavimu galima išbūti iki 30 dienų)           235 €            265 €

Daugkartinė verslo 12 mėn (Vienu įvažiavimu galima išbūti iki 30 dienų)         295 €            325 €

** derinti biure

 

Dokumentų priėmimas

Kinijos konsulatas dirba tik antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 10.00 iki 11:30 val. Šalies nacionalinių

švenčių metu vizos priėmimo datos ir išdavimo terminai gali keistis. Dokumentai turi būti pateikti

mažiausiai prieš vieną darbo dieną iki 15:00 valandos.

 

Dokumentai, pateikiami turistinei vizai gauti:

1. Pasas, kurio galiojimo terminas ne trumpesnis kaip šeši mėnesiai po numatomo išvykimo iš Kinijos;

turi būti ne mažiau nei vienas tuščias lapas (2 puslapiai vienas šalia kito);

2. 1 spalvota nuotrauka

3. skrydžio išklotinė (į abu galus) + viešbučio rezervacija (pagal skrydžio datas)

4. medicininių išlaidų draudimas (pagal skrydį ir viešbutį)

5. anketai reikalingi duomenys:

  darbovietės pavadinimas, adresas, pareigos, telefonas

  • gyv.vietos adresas, kontaktinis telefonas

  šeimyninė padėtis

  • artimiausių šeimos narių duomenys: vardas, pavardė, pilietybė, giminystės ryšys, užimamos

  • pareigos

  • asmens duomenys ir kontaktinis telefonas nelaimės atveju Lietuvoje

  • jei buvote Kinijoje, nurodykite datą ir kokiu tikslu lankėtės

  kokias šalis aplankėte per paskutinius 12 mėn.

  • senos (išnaudotos) Kinijos vizos kopija ( tik daugkartinėms verslo vizoms)

  • pažyma anglų kalba ( tik daugkartinėms verslo vizoms)

  • kvietimas iš Kinijos įmonės ( tik daugkartinėms verslo vizoms)

  • Kinijos įmonės, į kurią vykstate, registracijos pažymėjimo kopija ( tik daugkartinėms verslo

    vizoms)

Keliaujančiam vaikui būtinas abiejų tėvų notaro patvirtintas leidimas vykti į Kiniją (net jei ir

keliauja su abiem tėvais)

 

Vizas galite užsisakyti mūsų biuriuose:  
• Vilniuje +370 5 2461651, +370 5 2461650;
• Kaune  +370 37 244036;
• Klaipėdoje +370 46 390848

Kinija

flag_of_the_people's_republic_of_china.svg