Vizos - greitai, kokybiškai, nebrangiai. Vilniuje +370 5 2461651, +370 5 2461650; Kaune  +370 37 244036; Klaipėdoje +370 46 390848

Trumpalaikiam buvimui (iki 30 kalendorinių dienų) Kazachstano Respublikoje Lietuvos Respublikos piliečiams vizos nereikia nuo 2017 01 01d. 

Kazachstano konsulatas trečiadieniais nedirba, ši diena neįskaitoma į vizos forminimo laiką.

 

Reikalingi dokumentai:

1. pasas, galiojantis mažiausiai 3 mėn po vizos galiojimo pabaigos.

2. pase turi būti ne mažiau nei 3 laisvi puslapiai įklijuoti vizai (į “kitus įrašus” ar “paso galiojimas” vizos neklijuojamos).

3. 1 spalvota matinė nuotrauka baltame fone (matmenys 3,5 x 4,5 cm).

4. anketiniai duomenys.

5. vaikams iki 16 metų reikalinga gimimo liudijimo kopija bei abiejų tėvų pasų kopijos.

6.anketiniai duomenys: darbovietė, pareigos, adresas, telefono numeris, gyvenamasis adresas, asmeninis telefono numeris, mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę), gimimo miestas ir imigravimo metai į Lietuvos Respubliką (jei gimė svetur), jei lankėsi ankščiau Kazachstane – tai kuriais metais ir kokio tipo viza buvo.

7. vizai gauti Kazachstano konsulatas nepriima Lietuvos Respublikos piliečių pasų pasų, išduotų iki 2003 m. (seno pavyzdžio pasų).

 

KAZACHSTANO VIZOS LR PILIEČIAMS

FORMINIMO TERMINAS Apie 6-8 D.D.

 

• Vienkartinė turistinė iki 30 d. - 75 €. Vizą gali gauti tik asmenys, kurie į Kazachstaną vyksta pirmą kartą arba lankėsi labai seniai.

• Dvikartinė turistinė iki 60 d. - 115 €. Vizą gali gauti tik asmenys, kurie į Kazachstaną vyksta pirmą kartą arba lankėsi labai seniai. Vieno įvažiavimo metu šalyje galima išbūti ne ilgiau nei 30 dienų.

• Vienkartinė tarnybinė/privati iki 30 d. - 79 €. Reikia nurodyti Kazachstano įmonės kontaktus.

• Vienkartinė tarnybinė iki 90 d. - 115 €.Reikia nurodyti Kazachstano įmonės kontaktus. Išbuvimas šalyje -  ne ilgiau kaip 30 dienų.

• Dvikartinė tarnybinė iki 90 d. - 185 €. Išbuvimas šalyje -  ne ilgiau kaip 30 dienų vieno įvažiavimo metu.

• Trikartinė tarnybinė iki 90 d. - 205 €. Išbuvimas šalyje -  ne ilgiau kaip 30 dienų vieno įvažiavimo metu.•

• Daugkartinė 6 mėn. - 289 €. Išbuvimas šalyje -  ne ilgiau kaip 30 dienų vieno įvažiavimo metu, o per 180 dienų – ne ilgiau kaip 60 dienų. Viza įsigalios ne ankščiau kaip po 2 savaičių nuo užsakymo dienos. Be to, reikalinga aviabilietų rezervacija.

• Daugkartinė 12 mėn. (tik įmonių vadovams) - 325 €. Išbuvimas šalyje -  ne ilgiau kaip 30 dienų vieno įvažiavimo metu, o per 180 dienų – ne ilgiau kaip 60 dienų. Viza įsigalios ne ankščiau kaip po 2 savaičių nuo užsakymo dienos. Be to, reikalinga aviabilietų rezervacija.

• Vienkartinė turistinė iki 30 d. vaikams iki 16 m. - 45 €. Reikalingos abiejų tėvų pasų ir vaiko gimimo liudijimo kopijos

• Dvikartinė turistinė iki 60 d. vaikams iki 16 m. - 66 €. Reikalingos abiejų tėvų pasų ir vaiko gimimo liudijimo kopijos. Vieno įvažiavimo metu šalyje galima išbūti ne ilgiau nei 30 dienų.

• Tranzitinė vienkartinė - 39 €. Aviabilietų rezervacija, trečios šalies viza.

• Tranzitinė dvikartinė - 49 €. Aviabilietų rezervacija, trečios šalies viza.

• Privati viza iki 30 d. - 79 €. Kviečiančio asmens (Kazachstane) vardas, pavardė, gyvenamasis adresas, kontaktinio telefono numeris, taip pat jo paso kopija.

• Daugkartinė viza vairuotojams, 6 mėnesiai - 285 €. Notaro patvirtintas vairuotojo pažymėjimo vertimas į rusų kalbą, notaro patvirtintas įmonės krovinių licencijos vertimas į rusų kalbą. Forminimo terminas 8-10 d.d.

• Daugkartinė viza vairuotojams, 12 mėnesių - 325 €. Notaro patvirtintas vairuotojo pažymėjimo vertimas į rusų kalbą, notaro patvirtintas įmonės krovinių licencijos vertimas į rusų kalbą. Forminimo terminas 8-10 d.d.

Pastaba: Darant vizas Kauno mieste dokumentų persiuntimo mokestis 2,90 €  mokamas papildomai.

 

Dėl skubesnių variantų teirautis biure.

 

Vizas galite užsisakyti mūsų biuriuose:  
• Vilniuje +370 5 2461651, +370 5 2461650;
• Kaune  +370 37 244036;
• Klaipėdoje +370 46 390848

Kazachstanas

flag_of_kazakhstan.svg